Hem | Prislista | Tjänster | Kontakt

Vi är första salongen i Göteborg som använder sig av Forever produkter på sina behandlingar. De är Aloe vera baserade, innehåller bara naturliga råvaror och de är alkoholfria.

Om du får förhinder till din bokade behandling ber vi dig avboka 24 timmar i förväg via sms eller ring oss på tel. 0763400368, annars debiteras behandlings kostnaden.

Tack för att du tar hänsyn till våra arbetstider och andra kunder.

 

Vaxning

Vi är första Salongen i Göteborg som jobbar med Vajazzling!
Vajazzling betyder intimsmycke och är en ny skönhetstrend och mycket populär bland Hollywood stjärnor. 
Vi använder Swarovski kristaller som diskret placeras på den nedre delen av midjan. Detta håller ca. 3-5 dagar upp till över en vecka om man sköter det.
Det finns flera mönster att välja mellan som t.ex. stjärna, fjäril, hjärta, etc.

Att tänka på före behandling:

Efter behandling, tills rodnaden har lagt sig undvik att bada, sola, träna och att använda tighta byxor eller parfymerade produkter på det vaxade området.

Vid en brasiliansk vaxning tar man bort i stort sett allt könshår. Om det önskas att ha kvar på vissa stället är det bara att säga till.
Det tar mellan 30-45 minuter att genomföra och håller ca 3-4 veckor.

För de flesta kunder är det lite nervöst att göra sin första brasilianska vaxning. Vi har allra största förståelse och vi gör så gott det går för att du skall kunna känna dig bekväm. Vi använder ett speciellt vax för brasiliansk vaxning som minskar smärtar och är väldigt effektiv på de känsliga områdena. Vi lägger mycket stor vikt vid hygien.

Om du känner dig osäker inför vaxningen, ställ frågor. Ställ frågor tills du känner dig trygg!


Ögonfransförlängning

Man kan skapa både naturlig och mer extrem look med båda flares och singles det beror bara på vilken storlek man väljer. Det är helt personligt vilken sorts fransförlängning man trivs bäst med.
Våra naturliga ögonfransar lever ungefär 8 veckor. Man kan räkna med att ögonfransförlängning håller ca. 3 – 6 veckor, mer eller mindre beroende på hur man sköter dem.
Tänk på att innan besöket att du tvättat dina fransar med en mild tvål och vatten. Detta för att få bort smuts, smink och fett från fransarna, så att limmet kan fästa ordentligt.

 

Ansiktsbehandling

Denna sköna behandling lämnar din hud porslinslik och fullt med lyster. Behandlingen sker efter kundens önskemål.
I ansiktsbehandling ingår: